www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
31.07.2021              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Linkuri
 
 
Propune o firma | Reguli


Magazine IT (179) Consultanta (131)
Programare (115) Hosting (31)
Web Development (93) Hardware (108)
Comunicatii (37)Firmele din categoria Consultanta

   Artinfo
     -Sediul central: Bucuresti, Romania -Centre de dezvoltare: Iasi, Timisoara -Sediul ARTI INFORMATICHE: Sacile (PN), Italia -peste 300 de clienti in Italia si Romania; Prima firma din Romania - microsoft gold certified partner. Dezvoltarea si implementare software de gestiune integrat cu caracter ERP īn mediul MS-Windows & SQL Server, precum si software pentru dispozitive wireless (pocket pc, palm device). Aplicatii de baza : IDEALE 2000, IDEALE MOBILE, Project management (internet).
   IT SERVICE CONSULT
     Consultanta si suport
   S.C. Byte Control S.R.L.
     Dezvoltare si distribuire produse IT. Program legislativ (Legis 4.0), Programe de contabilitate, Antivirusi ... etc. Service sisteme si retele de calculatoare.
   SYSNET CONSULTING GROUP srl
     SYSNET CONSULTING GROUP srl este o firma romaneasca de consultanta specializata in furnizarea de servicii profesionale adaptabile pentru afaceri. SYSNET garanteaza servicii calificate pentru : IT & C, sisteme de securitate, sisteme publice audio-video, grafica & pre-press si sisteme de aer conditionat.
   SC OFFICE-SOFT SRL
     maginea TA pe INTERNET! - webdesign, webhosting, domenii .ro .com .org .net servere dedicate, servere linux, promovare pe internet.
   SC IT CONSULTING & SERVICE SRL
     S.C. IT Consulting & Service S.R.L. a fost īnfiintata īn anul 2004 avānd capital integral privat. Firma functioneaza īn domeniul tehnologiei informatiei si al calculatoarelor, oferind produse si servicii harware si software, precum si servicii de consultanta si asistenta tehnica īn informatica.
   LOGISYS ROM
     Liider in dezvoltarea si implementarea sistemelor pentru managementul documentelor ce ajuta companiile sa gestioneze, sa automatizeze, sa distribuie informatiile si sa le arhiveze pentru a sprijini imbunatatirea procesului de luare a deciziilor si a procedurilor de lucru.
   Xtra Computers
     vanzare computere, componente, consultanta, etc.
   Asociatia Romana pentru Industria Electronica si de Software
     ARIES este cea mai importanta asociatie profesionala a industriei IT&C din Romania, cu peste 300 de membri. ARIES este cel mai dinamic si entuziast mediu pentru tarile Comunitatii Europene si prima asociatie din punct de vedere al marimii si continutului, dintre toate asociatiile similare din Uniunea Europeana si tarile in curs de aderare. ARIES a stabilit filiale la: Timisoara, Cluj, Brasov si Craiova, devenind asociatia industriala care acopera cel mai intins spatiu geografic si are cei mai multi membri. ARIES detine o vasta si reinnoita experienta in domeniul elaborarii de studii cu privire la societatea informationala din Romania, la mediul de afaceri din industria IT&C si este principalul expert in elaborarea strategiei din acest domeniu al industriei romanesti. Asociatia este organizatoarea celui mai important eveniment din industria electronica si de software a Romaniei (BINARY) si este principala organizatoare a misiunilor economice peste hotarele tarii. ARIES a stabilit relatii strategice cu mediul academic, in special cu universitatile de profil tehnic din Romania. ARIES a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate public private de success cu ministere ca : Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Comertului si Economiei, Ministerul de Finante, Parlament si alte autoritati locale. ARIES a fost coordonatoarea unui proiect PHARE in Romania, a fost partenera intr-un proiect PHARE la nivel European si este partenera in proiecte IST. In prezent este implicata in patru proiecte europene, conducand unul dintre acestea. Prin intermediul serviciilor proprii si a celor pe care le intermediaza, ARIES dispune de cel mai performant pachet de consultanta al industriei de inovatie din tara, impreuna cu intregul lant valoric al mediului de afaceri si al companiilor implicate. ARIES este prima asociatie profesionala care a pus la punct un cod etic. De curand, ARIES a devenit IRC in Romania si reteaua sa continua sa infloreasca. Servicii: Ofera promovarea intereselor membrilor sai atat pe plan local, cat si international. Distribuie gratuit membrilor si celor interesati un newsletter saptamanal de informare care cuprinde cele mai importante stiri din domeniu, oportunitati si proiecte. Pune la dispozitia companiilor servicii de consiliere in urmatoarele domenii: Proprietate Intelectuala, Managementul Calitatii, Juridic.
   s.c. Stevenson s.r.l.
     graphic, web & multimedia design

Pagina 1 - Pagina 2 - Pagina 3 - Pagina 4 - Pagina 5 - Pagina 6 - Pagina 7 - Pagina 8 - Pagina 9 - Pagina 10 - Pagina 11 - Pagina 12 - Pagina 13 - Pagina 14 - Pagina 15 - Pagina 16 - Pagina 17 - Pagina 18 - Pagina 19 - Pagina 20 - Pagina 21

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Alte firme
Designfix Ltd.
Netis
CRAF Company
ATP Multimedia
S.C. rheal S.R.L.
AFACERIpeInter.net
sc.bitelectronic s.r.l.
SC Packet Storm SRL
Active Paper
AFACERIpeInter.net
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2021


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions