www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
20.08.2019              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

PC-Duo Remote Control suporta Linux si Pocket PC

Data: 2005-02-23 10:22:25Vector Networks, furnizor de solutii de desktop management, care reduc costurile utilizarii unui PC, a anuntat lansarea versiunii v9 a solutiei performante de control de la distanta PC-Duo Remote Control. V9 ofera un suport extins pentru platforme si o performanta de management desktop de neintrecut.

"Aceasta versiune este un raspuns la nevoia de a oferi suport cuprinzator pe o arie larga de platforme si protocoale. Nevoia de a oferi suport tuturor formelor de platforme mobile prin control la distanta eficient si securizat este din ce in ce mai actuala", a declarat Colin Bartram, managing director Vector Networks.

PC-Duo Remote Control v9 sporeste pozitia PC-Duo de instrument lider pe piata de management PC de la distanta incluzand compatibilitate completa cu platformele Linux si Pocket PC pentru completarea suportului Windows si Macintosh existent.

Alte noi optiuni pentru PC-Duo Remote Control v9.0:

System Snapshot with Dynamic PC Compare noua functie dinamica de comparare le permite utilizatorilor Control sa identifice diferentele dintre configurarile sistemelor Client un instrument valoros in momentul diagnosticarii problemelor.

Updated Control Interface Permite utilizatorilor Control sa vada o versiune la scara redusa a tuturor ecranelor Clientilor conectati pretioasa in momentul monitorizarii mai multor servere.

Whiteboard extinde functia Chat prin oferirea posibilitatii utilizatorilor de a comunica cu grafice si cu text.

Replay inregistrarile pot fi reluate pe orice Control sau Client, permitand persoanelor care se ocupa de suport sa creeze o bilioteca de inregistrari care pot fi ut8ilizate pentru a demonstra noul software si pentru a raspunde intrebarilor puse in mod obisnuit.

Active Directory Authentication extinde suportul pentru colectionarea si folosirea datelor Active Directory. Clientii Windows Client pot fi acum configurati pentru a valida credentialele utilizatorului Controlului care incearca sa realizeze o conexiune la setarile Active Directory ale clientilor.

PC-Duo Remote Control le permite tehnicienilor help desk sa aiba un control imediat al oricarui PC din oricare loc de-a lungul LAN, WAN sau internet.

PC-Duo Remote Control este de asemenea inclus ca modul in produsul cap de linie al Vector, PC-Duo Enterprise o suita de desktop management modulara care include Inventory Management, Software Metering, Software Distribution, Diagnostics si module HelpDesk Issue Tracking web-based. Exista 39 de combinatii diferite disponibile pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice ale companiilor. Aceasta flexibilitate poate sa aduca economii de mii de dolari consumatorilor din moment ce nu exista nevoia de a cumpara software a carui functionalitate se suprapune cu softwareul existent sau realizeaza functii care nu sunt necesare organizatiilor lor.

Vector Networks Group este specializat in dezvoltarea si marketingul de software de desktop management bazate pe Windows pentru piata companiilor. Prin reteaua in continua crestere de reselleri a Vector si prin vanzarile directe compania serveste clienti din peste 40 de tari cu software instalat pe peste 3,5 milioane de PC-uri.

Distribuitorul autorizat al produselor Vector Networks in Romania este Romsym Data, furnizor de solutii IT, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.
Keywords: Linux

Ultimile 5 stiri din categoria Hardware

Dell loveste inca o data

Trei monitoare noi de la Dell
Un USB de 256GB
Notebook cu Blu-Ray la doar 880 dolari
Panasonic lanseaza plasma gigant

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2019


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions