www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
29.05.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

SumTotal Systems, lider de piata conform Customer Satisfaction Study

Data: 2005-03-10 09:16:57In noul studiu, intitulat „2005 LMS Customer satisfaction Study”, de la Bersin & Associates, o companie de cercetare si consultanta specializata pe cercetarea procesului de educatie din cadrul organizatiilor, SumTotal a fost numita lider si co-lider in categoriile de implementare reusita, calitatea integrarii de continut si instrumente de dezvoltare a continutului. SumTotal a fost recunoscut ca lider in furnizarea de solutii viabile, parteneriate de afaceri, servicii de relatii cu clientii, usurinta in obtinere si folosire.

Studiul anual cuprinzator a analizat a gama larga de atribute legate de SumTotal – toate vazute din perspectiva consumatorului. Toti respondentii la studiul din 2005 au implementate unul sau mai multe sisteme de management al educatiei (LMS – Learning Management System) si reprezinta organizatii de toate marimile, segmente verticale si numar de cursanti. 70% dintre respondenti fac parte din organizatii corporate, 16 % din organizatii guvernamentale si 11 % din organizatii non-profit. Studiul s-a desfasurat la sfarsitul anului 2004 si inceputul lui 2005 si a insumat raspunsuri de la 15 furnizori de sisteme de management al educatiei (LMS).

SumTotal a fos declarat din acest studiu ca furnizor global cu o capacitate de a acoperi nevoile organizatiilor cu instrumente avansate cu suport de multi-lingvistic pentru domeniul de management si servicii de vanzari si asistenta globale. Doar alti trei furnizori din cei 15 furnizori analizati au mai fost selectati la aceasta categorie.

In comunicatul de presa despre studiu, Bersin & Associates au evidentiat descoperirea faptului ca „satisfacerea tuturor nevoilor este mult legata de serviciile de implementare si asistenta ale furnizorului”. Bazat pe datele de la peste 600 administratori de sistem, manageri de instruire si executivi din numeroase sectoare ale organizatiilor, SumTotal a fost numit lider pentru satisfacerea nevoilor clientilor la categoria „Total Installation” dintre toti furnizorii prezenti in raport. Factorii „instalarii totale” sunt: usor de instalat, instalare la timp si instalare in limita bugetului.

SumTotal a fost de asemenea numit lider in ceea ce priveste calitatea continutului integrat si in calitatea instrumentelor de dezvoltare a continutului, reflectand astfel entuziasmul clientilor pentru liderul industriei in materie de implemenatre a sistemului de management al continutului de educatie, TotalLCMS si ToolBook , solutii de simulare si autorizare de continut.

In plus fata de faptul ca este lider in categoria sa, SumTotal a fost nominalizat la alte cinci categorii ale industriei globale, numind aici:

- Parteneriate de afaceri - SumTotal intelege nevoile si obiectivele afacerilor clientilor si vine in intampinarea lor

- Solutii viabile pentru afaceri – solutiile SumTotal cresc productivitatea si vin in intampinarea nevoilor de afaceri ale clientilor

- Relatii cu clientii – SumTotal furnizeaza suport tehnic de calitate si rapid

- Usurinta in procurare – solutiile SumTotal sunt usor de instalat, personalizat si actualizat

- Usurinta in folosire – solutiile SumTotal sunt usor de inteles si folosit atat pentru cursanti cat si pentru administratori.

„In timp ce au fost foarte multe comentarii referitoare la satisfacerea nevoilor consumatorilor in industria noastra, acestea au fost nefondate”, a spus R. Andrew Eckert, SumTotal CEO. „Se poate spune ca industria noastra avea nevoie de mult timp de un studiu independent asupra satisfacerii nevoilor consumatorilor. Suntem bucurosi sa observam ca el s-a incheiat pentru ca scoate la iveala multe dintre nevoile neidentificate ale clientilor nostrii. La SumTotal, sintim ca o imagine completa despre satisfacerea nevoilor clientilor din diverse domenii, va duce la satisfacerea clientilor finali si a industriei noastre ca tot. Ca un rezultat al unui studiu de acest fel, putem invata cum sa ne servim mai bine clientii si cum sa-i ajutam sa obtina cele mai bune rezultate.”

„Suntem foarte mandri sa fim numiti lideri in satisfacerea nevoii de instalare, punct care am simtit intotdeauna ca este cel mai important element al succesului clientului,” a adaugat Eckert. „Rata noastra ridicata la aceasta categorie este reflectia a peste 700 de implementari de succes – fiecare axata pe configurarea de solutii pentru a ajuta clientii sa-si atinga obiectivele de afaceri. ”

SumTotal ofera o metodologie atenta si cuprinzatoare de implementare care include o evaluare a nevoilor organizatiei, a structurii organizationale si a mediului tehnologic combinate cu cele mai rapide programe de implementare din industrie.

Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions