www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
28.05.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

HP si AOL extind parteneriatul printr-un contract de management al serviciilor tehnologice

Data: 2005-03-11 12:21:40In baza contractului cu o durata de trei ani, HP va oferi servicii de intretinere si suport pentru echipamentele HP si ale altor producatori existente in centrele de date AOL situate in mai multe locatii din Statele Unite.

Bazandu-se pe relatia de peste 10 ani dintre cele doua companii, AOL extinde contractul de servicii de la un an la trei, HP urmand sa asigure asistenta pentru mediile de lucru multi-vendor pe toata aceasta perioada de timp. HP ofera o structura flexibila de preturi care va permite ca AOL sa-si adapteze serviciile de suport la cerintele in schimbare ale companiei, sa previzioneze impactul asupra costurilor totale de suport si sa gestioneze din ce in ce mai eficient costurile de intretinere a serverelor.
De asemenea, AOL a preferat sa aiba un singur punct de contact pentru serviciile de asistenta pentru majoritatea serverelor sale din mediul multi-vendor, astfel incat sa obtina o mai buna coordonare intre nivelele de servicii IT si cerintele afacerii, urmarind cresterea eficientei si reducerea costurilor. In calitate de furnizor de servicii online, AOL se poate lauda cu o activitate neintrerupta, iar reactia prompta si recordurile inregistrate de HP au fost esentiale in decizia AOL.
Serviciile integrate de suport oferite de HP reprezinta o parte a eforturilor continue ale AOL de imbunatatire a agilitati afacerii dar si de standardizare, rationalizare si simplificare a administrarii mediilor tehnologice, un pas important pentru obtinerea de beneficii in urma schimbarii.
Serviciile HP furnizate in mediile AOL cuprind: accelerarea procesului de trecere la un singur punct de contact si standardizarea proceselor si serviciilor de suport, cat si reducerea volumului de lucru al departamentul IT prin simplificarea managementului proceselor de suport, ajutand in acelasi timp si la reducerea costurilor prin eliberarea unor resurse.
„Parteneriatul cu HP dateaza de mult timp, AOL beneficiind de sprijin in furnizarea de servicii de inalta clasa clientilor sai”, spune David L. Cole, prim vicepresedinte al diviziei Systems Operations din cadrul America Online, Inc. „Abordarea flexibila si colaborativa oferita de HP, impreuna cu abilitatea sa de a folosi un singur punct de contact pentru mediul nostru multi-vendor, va avea un impact pozitiv nu doar asupra infrastructurii noastre ci si asupra vitezei cu care putem raspunde cerintelor clientilor companiei America Online”.
HP va gestiona asistenta a peste 15.000 de servere de la mai multi producatari, printre care se afla si 9000 de servere HP – servere HP Integrity cu procesoare Intel® Itanium® 2 si HP 9000, HP ProLiant si HP NonStop, precum si statii de lucru HP.
In particular, HP va furniza servicii de suport onsite pentru activitati mission-critical, pe langa serviciile de management prin telefon, care vor fi oferite 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. HP va furniza de asemenea procese si instrumente de suport proactiv, o echipa specializata pe suport la sediul clientului cat si componente HP dedicate pentru acest tip de suport. Tehnologia existenta este amplasata in cateva locatii ale AOL din Virginia, Ohio si California.
„AOL are deja o infrastructura tehnologica sofisticata, dar a dorit sa-si consolideze contractele de suport cu diversi furnizori pentru a gestiona mediile de servere prin nivele de service stricte, printr-un singur contract de servicii”, spune Mike Rigodanzo, prim vicepresedinte al diviziei Technology Services din cadrul HP. „Acest parteneriat cu HP ii permite companiei AOL sa ofere servicii fiabile, sa realizeze economii evidente si sa obtina simplificarea, standardizarea si modularizarea mediului IT. Acestea sunt elementele ce stau la baza conceptului de Adaptive Enterprise.”

Keywords: AOL, HP

Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions