www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
04.03.2021              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

Autodesk a lansat versiunea 2006 a familiei de produse AutoCAD

Data: 2005-03-18 16:59:21Autodesk, lider mondial in domeniul productiei de software pentru proiectarea asistata, a anuntat lansarea noii versiuni a intregului portofoliu de produse, ce include peste 25 de aplicatii. Noua generatie de software Autodesk ofera solutii imbunatatite pentru crearea si administrarea eficienta a datelor de proiectare.

Produsele ofera solutii complete, atat pentru proiectarea conceptuala 2D cat si pentru modelarea avansata 3D, animatie, vizualizare, administrarea si transferul datelor. Solutiile se adreseaza companiilor ce activeaza in industria mecanica, in infrastructura, inginerie civila, arhitectura, constructii, precum si in industria de film si multimedia. Acestea au fost optimizate pentru a putea oferi utilizatorilor productivitate sporita in procesul de lucru si posibilitatea transpunerii mai rapide a ideilor in realitate.

Sub deviza "Realizeaza-ti ideile" a fost lansata familia de produse AutoCAD 2006, si implicit platforma cu acelasi nume pe baza careia a fost dezvoltata suita de aplicatii verticale. Aceasta este versiunea cu numarul 20 pentru programul AutoCAD, software ce a devenit standardul de facto pentru desenarea si proiectarea bidimensionala. Prin introducerea acestor solutii inovative, adaptate nevoilor specifice din domenii de activitate diverse, Autodesk a reusit sa declaseze oferta celorlalti producatori de software de pe piata.

"Acesta este cel mai puternic portofoliu de produse furnizat utilizatorilor nostri in cei 23 de ani de activitate. Suita de produse Autodesk 2006 ofera utilizatorilor posibilitatea implementarii facile a software-ului, fapt ce permite realizarea rapida a proiectelor si conduce implicit la recuperarea investitiei in cel mai scurt timp posibil" a declarat Carol Bartz, CEO Autodesk.

Autodesk Inventor 10 a fost declarat in ultimii patru ani, cel mai bine vandut software de proiectare 3D la nivel mondial. Programul introduce noi functionalitati care preintampina eventualele interventii repetate asupra proiectelor, ceea ce conduce la reducerea timpului de lucru si a cheltuielilor de executie.

Autodesk Civil 3D 2006 este singurul produs software destinat specialistilor din ingineria civila si infrastructura care utilizeaza un model 3D cu legaturi dinamice intre obiecte, model necesar la finalizarea rapida si cu precizie a proiectelor.

Autodesk Map 3D 2006 este programul ce reuseste sa conecteze datele CAD si GIS cu instrumente geospatiale in vederea crearii si interogarii hartilor digitale.

Autodesk Revit Building 8 incorporeaza un sistem de modelare parametrica ce permite arhitectilor, designerilor si inginerilor sa colaboreze in vederea realizarii unei reprezentari singulare si unitare a proiectului.

AutoCAD 2006 este solutia CAD de referinta in proiectarea de baza 2D, detaliere si realizare a documentatiei de proiect.

Autodesk DWF Composer si DWF Viewer sunt aplicatii necesare in transferul si revizuirea cu acuratete si rapiditate a datelor digitale, reusind sa asigure integritatea tuturor informatiilor utilizate in proiect. Prin folosirea acestui proces digital, echipele de proiect reduc considerabil costurile si elimina intarzierile asociate in mod obisnuit utilizarii metodelor traditionale si formatelor incompatibile.

Noua abordare Autodesk este una simpla: „ajuta-ti utilizatorii sa-si realizeze ideile” – cat mai usor si intr-un interval de timp cat mai scurt. Ca urmare a acestei noi strategii, au fost create programe ce ruleaza rapid si eficient si necesita un minimum de resurse de sistem. Autodesk a lucrat indeaproape cu comunitatea de specialisti careia i se adreseaza si a reusit sa incorporeze functionalitati care sa raspunda nevoilor lor specifice, fie ca este vorba despre constructia unui zgarie-nori, a unui pod, a unei piese mecanice complexe sau a unui simplu produs de consum.

Compania americana Autodesk a luat fiinta in urma cu 23 de ani, dispune de 6 milioane de utilizatori in intreaga lume si este cel mai mare producator mondial de software de proiectare pentru PC. Compania a inregistrat in anul fiscal 2005 o cifra de afaceri de peste 1,23 miliarde de dolari, fiind a sasea companie de software din lume. Programele Autodesk incorporeaza tehnologii de ultima ora si au o vasta aplicabilitate - mecanica, infrastructura, arhitectura, constructii civile, digital media si servicii wireless de transfer al datelor, imbunatatind considerabil procesul de proiectare si de management al ciclului de viata al produselor (PLM). www.autodesk.com

Distribuitorul autorizat al produselor Autodesk in Romania este firma romano-canadiana cu capital privat, A&C INTERNATIONAL. Compania certificata ISO 9001-2000 furnizeaza solutii integrate software si hardware pentru proiectare, productie si analiza asistata de calculator (CAD/CAM/CAE) necesare in diverse domenii.
Keywords: Autodesk

Ultimile 5 stiri din categoria Software

Reliable HelpDesk in regim SaaS

Microsoft isi lanseaza primul telefon
Nero Burning .. gratuit?
Oracle cumpara Sun pentru 7.4 mld dolari
Windows Vista - castigator la Fiasco Awards

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2021


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions