www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
05.04.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

CEU Business School aduce la Bucuresti programul de masterat in management IT

Data: 2005-03-22 12:34:41Central European University Business School va prezenta pe 30 martie 2005, orele 15:00, la Crowne Plaza, detalii despre programul de masterat in managementul tehnologiei informatiei (MSc in IT Management). Prezentarea va fi sustinuta de Andreas Antonopoulos, directorul programelor de masterat din cadrul CEU Business School.

Programul in IT Management ofera participantilor cunostintele necesare pentru a evalua solutii tehnologice si manageriale, pentru a identifica cea mai potrivita combinatie a acestora ce ar adauga valoare unei companii intr-o industrie anume. Se va pune accent in mod special pe dezvoltarea calitatilor antreprenoriale ale participantilor si pe metodele de transformare a cunostintelor tehnologice in aplicatii profitabile de afaceri. Pe scurt, scopul nedeclarat al programului este de a instrui participantii cum sa faca bani din managementul tehnologiei informatiei.

Implicarea managerilor din industria IT ofera participantilor informatii extrem de relevante si la zi in legatura cu initiativele antreprenoriale din domeniu. Vor fi explorate cele mai noi inovatii tehnologice si aplicabilitatea lor in mediul de afaceri, fie el romanesc, fie international, oferind astfel participantilor un avantaj competitiv in exploatarea tehnologiei informatiei pentru a dezvolta produse sau servicii noi pe piete aflate in expansiune, cum este si cazul Romaniei.

In plus, programul va adresa problema comunicarii dintre tehnicieni si manageri. Participantii vor fi confruntati cu principiile fundamentale ale ambelor categorii, pentru a interpreta, media si pentru a crea o legatura puternica intre cele doua grupuri. Sunt folosite metode noi de predare: practica in cadrul companiilor, fonduri de investitii administrate de studenti, manageri de companii cu renume mondial ca si profesori si ca prezentatori, monitorizarea si implicarea fondurilor de investitii sau schimburile interscolare.

Programul se adreseaza in principal celor ce activeaza in domeniul IT & C sau care au un interes special pentru acest domeniu. Datorita concentrarii programului mai mult pe management decat pe tehnologie, candidatii ideali sunt cei ce doresc sa isi imbunatateasca intelegerea mediului de afaceri si sa isi dezvolte calitati de manager in domeniul tehnologiei informatiei. Programul a fost conceput special pentru a acoperi nevoile tinerilor profesionisti, ajutandu-i in dezvoltarea unei cariere antreprenoriale de succes. Companiile din orice domeniu ce doresc sa investeasca in dezvoltarea capitalului lor uman pentru a putea avea beneficii sporite de pe urma acestuia fac parte de asemenea din publicul tinta al programului.

Deoarece programul de Masterat in Managementul Tehnologiei Informatiei beneficiaza de acreditarile unei universitati americane, el este in acelasi tip supus si conditiilor stricte de admitere ale sistemului post universitar american. In plus, datorita calitatii programului, procesul de admitere este unul extrem de selectiv pentru a pastra nivelul de calitate impus de programul geaman din Budapesta.

Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda:
- diploma de licenta cu rezultate scolare bune
- un scor bun la testul GMAT (Graduate Management Assessment Test)
- un scor minim de 230 la testul TOEFL (Test of English as a Foreign Language) pentru cei a caror limba materna este alta decat engleza
- curriculum vitae
- doua scrisori de recomandare din partea profesorilor sau a angajatorilor
- o scrisoare de intentie

In plus, in cazul tuturor candidatilor ce indeplinesc cerintele enumerate mai sus, va exista un interviu condus de directorul programului de MSc in IT Management sau de o comisie independenta de evaluare.

Procesul de admitere pentru programul de MSc din Romania se va derula in perioada februarie-mai 2005. Tot in aceasta perioada va fi anuntata si locatia exacta din Bucuresti unde vor avea loc cursurile. Universitatea Central Europeana se va ocupa de selectia candidatilor si de procesul educational, acreditarile programului fiind identice cu cele ale programului de MSc de la Budapesta. Singura diferenta intre cele doua programe este localizarea cursurilor in Bucuresti si accentul practic pus pe industria IT din Romania.

Inscrierea se face online pe pagina de web a universitatii. Dupa inregistrarea in baza de aplicanti, acestia sunt contactati de catre universitate pentru a furniza intreg dosarul de admitere. In cadrul procesului de selectie are loc si un interviu cu directorul programului de MSc in IT Management, fie personal in cadrul vizitelor acestuia in Romania, fie prin telefon in cazul in care un interviu in persoana nu este posibil.

CEU Business School a fost fondata in 1988 de catre un grup de antreprenori, printre care se numara George Soros si Sándor Demján, fiind prima institutie educationala ce oferea programe de MBA de tip american in Europa Centrala si de Est. Inca de la inceputul activitatii, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale aliniate modelelor occidentale, in acelasi timp pastrand permanent o savoare locala in paralel cu dezvoltarea economica a acestei regiuni. Cunoscuta initial sub numele de IMC (International Management Center), in anul 2002, Scoala de Afaceri a devenit parte integranta a Universitatii Central Europene.

Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions