www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
29.09.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

HP furnizeaza solutii si servicii de automatizare pentru organizatiile adaptabile

Data: 2004-11-29 17:01:13HP a anuntat noi produse si solutii care automatizeaza legatura dintre procesul de afaceri si configuratia IT, furnizand in acelasi timp clientilor informatii care le permit cunoasterea proceselor interne, ajutand astfel organizatiile sa se adapteze la schimbare. Aceste solutii vor imbunatati abilitatea tehnologiei informatiei de a avea un impact pozitiv asupra elementelor de baza ale afacerii prin instrumente care aloca mai rapid resursele informatice, folosesc mai eficient tehnologia informatiei si imbunatatesc service-ul IT, asigurand alinierea continua a resurselor IT cu solicitarile si prioritatile afacerii.

HP OpenView Automation Manager redefineste modul prin care clientii pot obtine caracteristicile serviciilor informatice pe care si le doresc si le pot administra folosind automatizarea si inteligenta procesului de afaceri, bazata pe modele sau generata de afacere. Este primul produs care a rezultat din combinarea tehnologiilor achizitionate de la Novadigm si Consera in 2004 cu tehnologia business intelligence creata de HP Labs.

“In urma cu un an, ne-am facut cunoscuta strategia de reorientare a software-ului de management de la procesul colectarii informatiilor de management la procesul de obtinere in timp real a informatiilor de gestiune, care permit o buna intelegere a situatiei curente in baza careia organizatiile pot actiona mai eficient la cerintele in schimbare ale afacerii”, spune Todd DeLaughter, vicepresedinte si director general al organizatiei HP pentru software-ul de management. “In prezent, punem in aplicare aceasta strategie prin solutii care extind automatizarea inteligenta pentru a-i ajuta pe directorii departamentelor informatice sa aloce cu mai mult discernamant resursele IT si sa modifice ponderea cheltuielilor, acordand o mai mare atentie inovatiei decat operatiilor de intretinere”.

Automatizarea administrarii serviciilor IT
Abordarea HP privind automatizarea se bazeaza pe modele sau este generata de afacere – in contrast cu cea controlata sau programata – oferind informatii in timp real care permit intelegerea procesului de afaceri, si facand predictii referitoare la modul in care tehnologia informatiei poate raspunde la modificarea afacerii in scopul asigurarii realizarii service-ului. Impreuna cu monitorizarea, analiza, raspunsul la evenimente si capabilitatile de virtualizare, automatizarea reconfigurarii centrului de date va permite directorilor IT din marile organizatii sa renunte la administrarea reactiva, realizata manual.

HP OpenView Automation Manager automatizeaza procesele de afaceri, de tipul e-mail-urilor sau al prelucrarii comenzilor, asigurand in acelasi timp furnizarea si mentinerea caracteristicilor dorite in implementarea serviciior IT. Acest proces de “bucla inchisa” garanteaza ca infrastructura IT isi pastreaza configuratia corespunzatoare pentru asigurarea resurselor informatice.

Primul produs de automatizare care foloseste informatiile esentiale privind performantele afacerii pentru alocarea resurselor IT, HP OpenView Automation Manager, le va permite clientilor sa-si imbunatateasca agilitatea cu care raspund la cerintele afacerii prin reducerea timpului dintre deciziile de business si implementarea schimbarii in IT. In plus, va ajuta la imbunatatirea calitatii serviciilor prin folosirea modelelor de servicii IT care definesc aplicatia si dependenta de resursele informatice si automatizeaza executia activitatilor coordonand modificarile din intreg centrul de date pentru asigurarea implementarii repetabile, verificabile si fara erori a serviciilor. O abordare automatizata, predictiva si reactiva reduce costurile determinate de aprovizionarea in exces si dependenta de activitatile manuale, generatoare de erori.

“Credem ca furnizorii de servicii care administreaza mai multe centre de date, pot obtine beneficii folosind HP OpenView Automation Manager”, afirma Michael Hanzlick, director de proiect la T-Systems International. “Arhitectura deschisa a solutiei va permite integrarea rapida in orice mediu de servere sau monitorizarea sistemului, astfel incat sa poata fi asigurate vizibilitatea, controlul si compatibilitatea nivelului de service cu mai multa usurinta si la costuri mai avantajoase”.

HP OpenView Automation Manager completeaza generatia actuala de solutii HP OpenView de gestiune a configuratiei si schimbarii, determinand momentul in care trebuie schimbate caracteristicile configuratiei pentru a satisface necesitatile afacerii si realizand aprovizionarea automata in functie de capacitate. Acest produs se asociaza cu produsele HP OpenView Server Change si Configuration Management si le imbunatateste functionalitatea.
Keywords: HP

Ultimile 5 stiri din categoria Software

Reliable HelpDesk in regim SaaS

Microsoft isi lanseaza primul telefon
Nero Burning .. gratuit?
Oracle cumpara Sun pentru 7.4 mld dolari
Windows Vista - castigator la Fiasco Awards

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions