www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
12.07.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

Vanzarile de solutii HP Integrity Server au depasit 1 mld. USD in 2004

Data: 2005-01-20 10:30:34HP a anuntat ca in anul financiar 2004 compania a obtinut peste 1 miliard de dolari din vanzarea solutiilor bazate pe servere HP Integrity, marcand un moment important in cresterea popularitatii serverelor ca optiune majora pentru cele mai solicitante activitati IT.
Solutiile – care includ servere, software, sisteme HP StorageWorks si servicii hardware – se adreseaza domeniilor cheie, precum serviciile financiare, de productie, furnizorilor de retele si de servicii, precum si sectorului public.

Compania a anuntat de asemenea cativa clienti ai serverelor HP Integrity: The Bank of New York, PREMIER Bankcard, Inc., si CRI/Criterion, o subsidiara a grupului de companii Royal Dutch/Shell.
In plus, HP a facut cunoscute cateva imbunatatiri aduse intregii familii de servere Integrity prin utilizarea celor mai rapide procesoare Intel® Itanium® 2; noi capabilitati de virtualizare integrate disponibile pe mai multe sisteme de operare; extinderea facilitatilor de recuperare dupa dezastre si de asigurare a unui inalt nivel de disponibilitate pentru HP-UX 11i si Microsoft Windows® Server 2003; primul sistem de plata in functie de utilizare – HP Pay per use – pentru Windows; noi versiuni ale sistemelor de operare OpenVMS si Linux; si servicii pentru modernizarea serverelor HP NonStop.

“Disponibilitatea sistemului de operare OpenVMS pe servere Integrity ne va permite sa introducem noua infrastructura cu acelasi sistem de operare in mod eficient din punct de vedere al costurilor”, declara Gerd Koebschall, director, Head of Department VMS and XETRA/Eurex Operations, Deutsche Borse Systems AG. “Am portat de curand intregul software al Eurex Exchange, care consta din cinci milioane de linii de cod sursa, pe servere Integrity cu sistem de operare OpenVMS. In mediul de testare, migrarea s-a relizat cu deosebit succes”.
Noi clienti si suport software pentru solutiile HP Integrity
“CRI/Criterion isi doreste sa aiba posibilitatea sa coordoneze furnizorii si resursele de pe site-urile clientului din intreaga lume, solicitand HP ca solutia oferita sa fie extrem de mission-critical. Pentru a fi siguri ca solutia va satisface cerintele noastre, am realizat o varianta complexa pe care am testat-o la un Centru de Solutii HP, reducand timpul, complexitatea si riscul implementarii reale”, spune Petra G. Faisst, director SAP la CRI/Criterion. “Prin noua noastra solutie HP, Intel, Microsoft si SAP, avem un sistem solid cu un inalt nivel de disponibilitate, o infrastructura mai eficienta pentru cresterea si eficienta afacerii si cu abilitatea de a raspunde la necesitatile clientului mai bine si mai rapid”.
“Solutiile bazate pe servere Integrity contribuie la imbunatatirea rezultatelor afacerii pentru un numar tot mai mare de clienti care au inlocuit mainframe-urile IBM si sistemele Sun mostenite”, spune Marcello. “Prin inovatiile tehnologice auntate azi, continuam sa ne respectam angajamentul de a aduce serverele Integrity in pozitia de lider pe piata de 20 mld. $ a serverelor cu procesoare RISC1”.

Suportul software pentru serverele HP Integrity include peste 3.000 de aplicatii care acopera domenii diverse, precum infrastructura mission-critical, planificarea resurselor organizatiei (ERP), administrarea canalului de furnizori, inteligenta afacerii si calculul de inalta performanta, contribuind la asigurarea de solutii complete.
Microsoft Windows Server 2003 si SQL Server cu solutii de servere HP Integrity au ajutat la castigarea de catre arhitectura Itanium a renumelui de platforma pe 64 de biti pentru clientii din mediul enterprise care au nevoie de nivele ridicate de fiabilitate si scalabilitate.

Windows Server 2003 este in prezent sistemul de operare cu cea mai rapida crestere pe serverele Integrity si reprezinta 35% din baza instalata de servere HP Integrity Superdome.
“Clientii au incredere in operatiunile mission-critical ce se executa pe servere HP Integrity cu sistem de operare Windows Server”, afirma Bob Muglia, prim vicepresedinte al diviziei Windows Server a companiei Microsoft. “Microsoft s-a angajat ca, in colaborare cu HP, sa satisfaca cele mai solicitante necesitati ale centrelor de date prin imbunatatiri continue ale fiabilitatii, scalabilitatii si performantelor”.
Resellerii au devenit cei mai importanti factori in promovarea produselor pe piata
Cresterea numarului de reselleri pentru serverele HP Integrity continua sa creasca in mod rapid. Vanzarile realizate prin canalele indirecte continua sa depaseasca previziunile si au devenit cel mai important canal de lansare pe piata a serverelor HP Integrity.
De exemplu, compania japoneza Toshiba Solutions, furnizoare de solutii pentru sistemele enterprise, a anuntat recent ca va vinde servere HP Integrity in Japonia pentru accelerarea cresterii business-ului sau de solutii. NEC, Hitachi, Mitsubishi si Oki Electronics vand la randul lor in Japonia servere HP Integrity in regim de OEM.

Linia completa de servere HP Integrity cu noile procesoare Intel Itanium 2 este disponibila cu suport pentru sistemele de operare HP-UX 11i v2, Microsoft Windows Server 2003, OpenVMS si Linux. Sunt de asemenea disponibile upgrade-uri pentru serverele Integrity existente.

Keywords: HP, Integrity

Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions