www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
12.07.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

Oracle prezinta forta companiilor unite

Data: 2005-01-20 12:31:29Adresandu-se audientei formate din clienti si parteneri din intreaga lume, Larry Ellison, CEO Oracle, a prezentat noua strategie privind produsele companiei, precum si viziunea acesteia. Compania si-a reafirmat angajamentul ca va asigura in continuare suport pentru liniile de produse PeopleSoft pana in 2013 si va lansa versiunea 9.0 a produsului PeopleSoft Enterprise.

“Am reunit un numar important de persoane, produse si resurse din industria software pentru mediul enterprise. Ne aflam intr-o pozitie mai puternica decat am fost vreodata de a oferi tehnologie de varf si expertiza in domeniu, inovatii superioare prin activitati imbunatatite de cercetare & dezvoltare si suport de clasa mondiala”, declara presedintele Oracle Charles Phillips. “Astfel, clientii vor putea beneficia de produse mai bune, de reducerea complexitatii IT si a costurilor”.

In ultimele trei luni, peste 4500 de clienti de la PeopleSoft si J.D. Edwards s-au adaugat bazei de clienti Oracle, majoritatea manifestandu-si acordul fata de angajamentul, stabilitatea si forta companiilor unite.

Oracle a prezentat in cadrul evenimentului, in fata a peste 1300 de parteneri de aplicatii ai Oracle si PeopleSoft, avantajele companiilor unite.

“HP a avut un parteneriat strategic de lunga durata atat cu Oracle cat si cu PeopleSoft si a fost client al ambelor companii. Solutiile si serviciile noastre integrate creeaza platforma de optiuni pentru mai mult de 90.000 de clienti Oracle si PeopleSoft din intreaga lume”, spune Carly Fiorina, presedinte si CEO al HP. “Unirea celor doua companii intr-o singura entitate va consolida valoarea pe care HP si Oracle o ofera clientilor”.

Continuitate, inovatie si resurse
Prim-vicepresedintele Oracle pentru dezvoltarea de aplicatii, John Wookey, a facut cunoscute planurile de lansare a produselor Oracle si PeopleSoft si de servicii de suport. El a prezentat in detaliu planurile pentru “Project Fusion”, o noua generatie de arhitecturi si aplicatii orientate spre informatii, care accepta cele mai bune facilitati, procese si caracteristici de utilizare ale produselor Oracle, PeopleSoft si J.D. Edwards. Wookey a anuntat si datele estimative de aparitie a noilor versiuni:
* PeopleSoft Enterprise 8.9 va fi finalizat in 2005
* Oracle E-Business Suite 12 (2006)
* PeopleSoft Enterprise 9 (2006)
* Imbunatatirile pentru gama de produse JD Edwards World vor fi furnizate in mod continuu
* Primele componente ale proiectului Fusion, mai exact huburile de date si bazele de tranzactii (incepand din 2006)
* Primele aplicatii pentru “Project Fusion” vor fi disponibile in 2007
* Pachetul de aplicatii “Project Fusion” va fi disponibil in 2008

Etapele prevazute pentru serviciile de suport sunt:
* Asigurarea de catre Oracle a suportului pentru liniile de produse PeopleSoft Enterprise, JD Edwards EnterpriseOne si JD Edwards World pana cel putin in 2013
* Extinderea suportului de catre Oracle pentru JD Edwards EnterpriseOne XE si 8.0 pana in februarie 2007
* Pentru alte produse si versiuni PeopleSoft, inclusiv pentru JD Edwards World, Oracle a adoptat strategia de retragere folosita in mod obisnuit de PeopleSoft
* Oracle va continua de asemenea sa sustina platformele hardware, bazele de date si sistemele de operare suportate in mod curent.

De ce Oracle si PeopleSoft sunt “mai eficiente impreuna”
Companiile unite le ofera clientilor avantajele si stabilitatea de a lucra cu cei mai mari producatori de software pentru mediul enterprise din lume.

Una dintre cele mai mari organizatii de cercetare si dezvoltare. Noua echipa de aplicatii reunita este formata din 8000 de dezvoltatori de aplicatii, care vor lucra impreuna pentru a oferi cea mai moderna arhitectura disponibila, bazata pe Java si orientata spre servicii. In afara continuarii dezvoltarii aplicatiilor Oracle, aceasta echipa largita va continua dezvoltarea noilor versiuni de software PeopleSoft si J.D. Edwards.

Expertiza combinata si pozitia de lider pe piata a ambelor companii. Datorita pozitiei sale de lider pe piata in toate industriile importante – inclusiv in comunicatii, servicii financiare, media & entertainment si sectorul public – Oracle va agrega rapid aceasta expertiza crescuta si o va ingloba in viitoarele oferte de produse. “In prezent, 40 dintre primele 100 de firme de recrutari folosesc PeopleSoft pentru afacerile lor. Ca membru al industriei suntem interesati de compania reunita Oracle/PeopleSoft”, spune Andrew Albarelle, Principal Executive Officer, The Remy Corporation.

Numai in ultimul an, Oracle a interactionat cu aproximativ 2,5 milioane de clienti pe luna prin intermediul evenimentelor, conferintelor, cursurilor si site-ului sau.

Suport non-stop si servicii disponibile in 27 de limbi si in peste 90 de tari. Organizatiile de suport ale celor doua companii se vor uni pentru ca Oracle sa-si poata respecta angajamentul de a oferi suport de clasa mondiala utilizatorilor produselor software PeopleSoft si J.D. Edwards. Echipa unita de servicii de suport va fi formata din 6000 de specialisti, care lucreaza in 16 centre de suport globale.

Peste 1300 de parteneriate in domeniul aplicatiilor in intreaga lume, ii pot ajuta pe clienti in implementarea, personalizarea si asigurarea suportului pentru sistemelor lor. Sinergiile create prin aceste parteneriate si integrarea Oracle cu PeopleSoft vor contribui la accelerarea imbunatatirii parteneriatelor in mai multe industrii, in diferite regiuni geografice, prin canalele de distributie, si in segmente de piata suplimentare.

“Suntem impresionati de angajamentele pe care si le-a luat Oracle atat fata de baza de clienti PeopleSoft cat si fata de cea mostenita de la J.D. Edwards. Credem ca achizitia va conduce la imbunatatirea randamentului investitiei Oracle pentru clienti ca urmare a faptului ca fiecare set de produse absoarbe cele mai bune caracteristici ale celuilalt”, a adaugat Ronan Miles, presedinte al grupului de utilizatori Oracle din Marea Britanie.

Keywords: Oracle

Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions